actualitat‎ > ‎

Inauguració del curs 2016 - 2017

25 d’oct. 2016, 6:12 publicada per Alfred Mauri Martí   [ actualitzat el 25 d’oct. 2016, 6:20 ]
El proper 26 d'octubre, a les 19 h, el saló Martí Franquès I de l'Hotel Campus acollirà l'acte d'inauguració del curs 2016-2017 de l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents (ESAGED) de la UAB. La lliçó magistral titulada "Per una aliança entre arxivers i periodistes" serà pronunciada per Ignasi Aragay, director adjunt del diari 
ARA.

Aragay va ser membre també de l'equip fundador del diari ARA, i durant els darrers 8 anys era cap de secció de cultura i esports. Anteriorment havia sigut redactor de la revista El Món i havia treballat pel gabinet de premsa del Partit Socialista de Catalunya (PSC). A més a més, Ignasi Aragay també és autor dels llibres Diccionari Montaigne (2009) i El lector obsedit(2010), i ha col·laborat amb revistes com L'Avenç, Barcelona Metròpolis o Revista de Catalunya.

L'acte comptarà amb la presència de Margarita Arboix, rectora de la UAB, i Ramon Alberch, director de l'ESAGED. Durant la inauguració es farà lliurament dels diplomes corresponents als estudiants de la sisena promoció del Màster en Arxivística i Gestió de Documents.