actualitat‎ > ‎

VI Premi CIEU-FUABformació 2017 a la persona més emprenedora

3 d’abr. 2017, 2:35 publicada per Anahí Casadesús de Mingo
Marta Sáiz, guanyadora a la categoria ESAGED
Marta Sáiz, guanyadora a la categoria ESAGED


El dia 30 de març es va celebrar el VI Premi CIEU-FUABformació 2017 a la persona més emprenedora. L’acte va oferir un reconeixement als/les estudiants més emprenedors/es de les Escoles de la FUABformació. En concret, a part de la possibilitat de rebre assessorament gratuït per part del CIEU i la xarxa de contactes que el centre posa en disposició de les persones guardonades, en aquesta edició, el premi ha tingut una dotació total de 1000 euros que han estat repartits a parts iguals (200 euros) entre cadascuna de les cinc categories premiades: Turisme-EUTDH, Direcció Hotelera-EUTDH, ESAGED, EPSI i Resta-UAB. Els alumnes (i ex-alumnes) premiats/des han estat: Neus Escarré Castillo (pel projecte “Casa Rural Can Canà, Bor -Lleida-”) a la categoria Turisme-EUTDH; Richard Glezmar (pel projecte “Restaurant Alkaline”) a la categoria Direcció Hotelera-EUTDH; en el cas de la categoria ESAGED, la guanyadora va ser Marta Saiz Montero pel projecte “DivulgArxiu”; Sergio López Rodríguez va ser el guanyador de la categoria EPSI amb el projecte “AppSI”; finalment, Carlos Alonso Martínez va ser la persona guanyadora a la categoria Resta-UAB amb el projecte “Club d’Emprenedoria de la Facultat d’Economia i Empresa (UAB)”.

En l’acte hi va participar en Rafa Serra, soci-fundador d’entre d’altres empreses de Gruppit (gruppit.com) i Viatges Temps d’Oci (www.tempsdoci.com), qui va fer una xerrada sobre la seva història emprenedora. D’altra banda, la Maria Noguera (directora de Estudis de l’EUTDH) i el David Urbano (direcció del CIEU) van participar també en la ponència del premi. Aquests últims, juntament amb l’Andreu Turró (membre del comitè científic del CIEU) i Sebastián Aparicio (tècnic del CIEU), van formar part del jurat del premi.

L'objectiu fonamental d'aquest esdeveniment ha estat fomentar l'esperit emprenedor i la innovació entre els membres de la comunitat de les Escoles de la FUABformació i en general de la UAB. D'aquesta manera, el jurat, va tenir en compte els següents criteris: l'esperit emprenedor dels participants; les accions emprenedores dutes a terme; i l'originalitat i grau d'innovació de les accions emprenedores desenvolupades. A més, també es va considerar la perspectiva actual i futura dels projectes emprenedors desenvolupats per part dels participants en el premi.